Waar vind je ons

Medaxis
Belpairestraat 37
2600 Antwerpen (BELGIË)

Tel : 03/281.37.58
E-mail : info@medaxis.be

Via openbaar vervoer : tram 7 of tram 15 richting Boechout, halte ‘de Merode’ (aan galerij Campo&Campo) dan richting Mortsel eerste straat links.

Voor een wegbeschrijving : klik op het logo in onderstaande map
en volg dan get directions

Map
Dag Peter, Joris en Guido,
Eerst en vooral wil ik even laten weten dat ik voor KBM een mooie 13/20 heb behaald. Voor het groepswerk behaalden we 66/70. Hiervoor wil ik Peter bedanken aangezien de goede bijlessen van KBM zeker een grote bijdrage aan geleverd hebben aan mijn mooie eindscore.
Ondertussen is de tijd gevlogen en heb ik alle vakken die gedoceerd worden bij Medaxis achter de rug. Daarom wil ik je nogmaals heel hard bedanken voor alle zeer boeiende, heldere en interessante bijlessen die ik bij jullie heb gevolgd. Zonder Medaxis had ik dit parcours zeker niet even vlekkeloos kunnen afleggen. Bijles volgen is niet altijd leuk, maar naar Medaxis komen vond ik niet erg aangezien ik steeds inzag dat dit zeer nuttig voor mij was. Ik zal het dan ook aan iedereen blijven aanraden.
Zie hier nog eens een overzicht van mijn scores van de vakken die ik bij Medaxis volgde:

– Accountancy 12 (tweede zit)
– Wiskunde 11
– Micro 11
– Macro 12
– KBM 13

Bedankt voor alles en tot ziens,

bachelorstudent TEW