Waar vind je ons

Medaxis
Belpairestraat 37
2600 Antwerpen (BELGIË)

Tel : 03/281.37.58
E-mail : info@medaxis.be

Via openbaar vervoer : tram 7 of tram 15 richting Boechout, halte ‘de Merode’ (aan galerij Campo&Campo) dan richting Mortsel eerste straat links.

Voor een wegbeschrijving : klik op het logo in onderstaande map
en volg dan get directions

Map
Beste Peter,

Ik sleurde statistiek al 3 jaar mee in mijn vakkenpakket. Dit was de 6e keer dat ik het examen aflegde (tevens ook het enige herexamen dat ik ooit had aan de universiteit). Eerdere bijlessen bij andere tutorbureaus deden mijn cijfer van een 4 naar een 6 gaan, maar nooit hoger dan dat. Ik was stilaan wanhopig geworden en vreesde mijn diploma niet te behalen door dit vak. Dankzij jouw hulp en andere methodieken ben ik niet alleen geslaagd voor dit vak, maar ook nog eens met een 13 op 20! Ik kan je hiervoor niet genoeg bedanken! Merci!

Groetjes,

studente schakel PSW