Waar vind je ons

Medaxis
Belpairestraat 37
2600 Antwerpen (BELGIË)

Tel : 03/281.37.58
E-mail : info@medaxis.be

Via openbaar vervoer : tram 7 of tram 15 richting Boechout, halte ‘de Merode’ (aan galerij Campo&Campo) dan richting Mortsel eerste straat links.

Voor een wegbeschrijving : klik op het logo in onderstaande map
en volg dan get directions

Map
Medaxis is inderdaad studiebegeleiding. Ik heb het zelf zes jaar geleden gevolgd voor het vak economie, en drie jaar geleden ook nog eens voor boekhouden.

Ze baseren zich daar op jouw cursus zoals die door jouw prof gegeven wordt, en leggen alles duidelijk uit. Ze doen het ondertussen al bijna twintig jaar, dus ze weten echt wel waaraan en waaraf. Je volgt les in een “klasgroepje” en kan ook altijd individueel nog extra uitleg vragen. Ze geven ook veel tips voor het examen en tips voor het werkje dat je moet maken.

Je moet het examen uiteraard nog altijd wel zelf doen, maar je krijgt het allemaal op een duidelijke manier uitgelegd, waardoor je op de duur zelfs plezier krijgt in het vak in kwestie.

Ik ben er zelf enorm goed mee geweest, en ik kan het alleen maar iedereen aanraden.

Hier op het forum heeft xxx ook medaxis gevolgd, dus voor meer informatie kan je ook altijd bij hem terecht. Of bij mij natuurlijk, maar ik kom hier niet zo vaak.

Gevonden op internet