Reacties

studente SEW

Geachte,

Het is met trots dat ik u kan informeren dat ik  8,8/10 heb gehaald voor wiskunde (SEW).
De lessen hebben hun vruchten afgeworpen!

Met vriendelijke groeten,

bachelorstudent TEW

Dag Peter, Joris en Guido,
Eerst en vooral wil ik even laten weten dat ik voor KBM een mooie 13/20 heb behaald. Voor het groepswerk behaalden we 66/70. Hiervoor wil ik Peter bedanken aangezien de goede bijlessen van KBM zeker een grote bijdrage aan geleverd hebben aan mijn mooie eindscore.
Ondertussen is de tijd gevlogen en heb ik alle vakken die gedoceerd worden bij Medaxis achter de rug. Daarom wil ik je nogmaals heel hard bedanken voor alle zeer boeiende, heldere en interessante bijlessen die ik bij jullie heb gevolgd. Zonder Medaxis had ik dit parcours zeker niet even vlekkeloos kunnen afleggen. Bijles volgen is niet altijd leuk, maar naar Medaxis komen vond ik niet erg aangezien ik steeds inzag dat dit zeer nuttig voor mij was. Ik zal het dan ook aan iedereen blijven aanraden.
Zie hier nog eens een overzicht van mijn scores van de vakken die ik bij Medaxis volgde:

– Accountancy 12 (tweede zit)
– Wiskunde 11
– Micro 11
– Macro 12
– KBM 13

Bedankt voor alles en tot ziens,

studente 1° Bachelor Handelswetenschappen

Beste Joris,

Langs deze weg wil ik je nog eens bedanken voor de goede begeleiding. Ik ben voor het wiskunde examen gestegen van een 3/20 in juni naar een 13/20 in augustus!  De examenvragen kwamen ongeveer overeen zoals gezien in de les. Daarnaast vroeg ik me af wanneer de lessen “inleiding to operationele beleidsmethoden” 2de bachelor handelswetenschappen starten bij jullie.

Alvast bedankt
Mvg

studente 2° Bachelor RECHTEN

Beste Joris

Ik heb een 12/20 voor economie.
Dankzij de bijlessen van Medaxis heb ik niet alleen economische vaardigheden meegekregen. Ik heb ook geleerd dat economie veel meer is dan grafieken en formules. Daarachter schuilen heel veel factoren die ons dagelijks leven beïnvloeden.
Grote dankwel !!!
Vriendelijke groet

moeder van student 1° Bachelor TEW

Beste,

Mijn zoon volgde een wiskunde week bij jullie begin augustus. Gisteren vernam ik dat hij gelukkig geslaagd was. Jullie aanpak heeft daar zeker een bijdrage toe geleverd : mijn zoon was enthousiast van jullie tips en tricks, …   Vandaar deze bedankingsmail !

MVG

studente schakel PSW

Beste Peter,

Ik sleurde statistiek al 3 jaar mee in mijn vakkenpakket. Dit was de 6e keer dat ik het examen aflegde (tevens ook het enige herexamen dat ik ooit had aan de universiteit). Eerdere bijlessen bij andere tutorbureaus deden mijn cijfer van een 4 naar een 6 gaan, maar nooit hoger dan dat. Ik was stilaan wanhopig geworden en vreesde mijn diploma niet te behalen door dit vak. Dankzij jouw hulp en andere methodieken ben ik niet alleen geslaagd voor dit vak, maar ook nog eens met een 13 op 20! Ik kan je hiervoor niet genoeg bedanken! Merci!

Groetjes,

student schakel PSW

Dag Peter

Bij deze wil ik jou ook met enige trots laten weten dat ik geslaagd ben voor statistiek. Ik behaalde een 13 en ben daar best wel trots op. Als je weet dat ik nooit meer behaalde dan een 5 is dit een geweldige sprong. Maar eerlijk zonder jouw lessen was me dit nooit gelukt. Ik wil je bij deze nogmaals oprecht bedanken.

Je hebt er alvast een fan bij😉

Groetjes

student 1° Bachelor HI

Beste Joris,

Deze examenperiode is veel beter verlopen dan die van januari en ik ben er op de meeste vakken door.

Ik heb mijn punten van wiskunde uit januari kunnen ophalen en ben er in het totaal met 10/20 voor wiskunde door. Dit is voor mij persoonlijk het belangrijkste aangezien ik uit een middelbare richting met 3 uur wiskunde kom.

(…)

student 2° Bachelor TEW

Beste Joris en Guido,

Ik wilde even laten weten dat ik zowel voor Macro als BOM geslaagd ben! (13 en 15)
Enorm bedankt, zonder jullie hulp was dit niet gelukt.

Voor FRA ben ik echter nog steeds niet geslaagd. Geven jullie dit vak in 2e zittijd?

Mvg,

vader van een student TEW

Geachte heer,

Mijn zoon, xxx , volgde vorig academisch jaar 1ste bachelor TEW aan de UA.
Hij had 2de zittijd voor de 4 belangrijkste struikelvakken.
Einde juli en augustus heeft hij de studiebegeleiding via Medaxis gevolgd
voor deze 4 vakken.

Vandaag verneem ik dat hij geslaagd is met voldoening.
Ik hou er een sterk gevoelen aan over dat jullie studiebegeleiding de verwachte meerwaarde gebracht heeft, uiteraard aangevuld met inspanningen van hemzelf.

Ik hield eraan jullie hiervan op de hoogte te houden.
Ik, als vader, ben in ieder geval zeer tevreden met de keuze die ik gemaakt heb voor de studiebegeleiding via Medaxis.
Ik ben gewoon tout court zeer tevreden.

met hoogachting,