Onze docenten

  • Medaxis doet beroep op twee UA-economisten (specialisatie : kwantitatieve economie) en één wiskundige, allen didactisch geschoold, afgestudeerd met onderscheiding en met minimum 25 jaren ervaring in de begeleiding van universiteitsstudenten in onze privé-school.
  • Iedere docent heeft zijn specialisatie, verzamelt de nodige exameninformatie voor zijn vakgebied en zal elk jaar zijn cursus hieraan aanpassen.
  • Steeds zijn er twee van de drie docenten voltijds aanwezig. U kan dus heel gemakkelijk een afspraak maken voor individuele extra-lessen.

Medaxis is inderdaad studiebegeleiding. Ik heb het zelf zes jaar geleden gevolgd voor het vak economie, en drie jaar geleden ook nog eens voor boekhouden.

Ze baseren zich daar op jouw cursus zoals die door jouw prof gegeven wordt, en leggen alles duidelijk uit. Ze doen het ondertussen al bijna twintig jaar, dus ze weten echt wel waaraan en waaraf. Je volgt les in een “klasgroepje” en kan ook altijd individueel nog extra uitleg vragen. Ze geven ook veel tips voor het examen en tips voor het werkje dat je moet maken.

Je moet het examen uiteraard nog altijd wel zelf doen, maar je krijgt het allemaal op een duidelijke manier uitgelegd, waardoor je op de duur zelfs plezier krijgt in het vak in kwestie.

Ik ben er zelf enorm goed mee geweest, en ik kan het alleen maar iedereen aanraden.

Hier op het forum heeft xxx ook medaxis gevolgd, dus voor meer informatie kan je ook altijd bij hem terecht. Of bij mij natuurlijk, maar ik kom hier niet zo vaak.

Gevonden op internet