Betreffende onze heel scherpe prijzen

  • Voor elke cursus hebben wij een vaste prijs met inbegrepen : de volledige cursus zoals door ons gedoceerd, alle individuele afspraken die men wenst en de mogelijkheid om bij een eventuele tweede zittijd de vakantiecursus te volgen tegen een sterk verminderde prijs.
  • Elke cursus omvat 40 tot 60 lesuren afhankelijk van de moeilijkheidsgraad en de omvang van het vak. Onze prijzen liggen tussen 10 Euro en 15 Euro per uur (excl. 21% BTW) en we zijn daarbij veruit de goedkoopste in heel België.
  • Voor de begeleiding in tweede zittijd (ongeveer 25 lesuren per cursus) rekenen we 20 euro per uur (excl. 21% BTW). Maar ook dan zijn er cursussen die we aanbieden tegen 10 euro per uur (excl. 21% BTW).
  • Neem gerust contact op om te weten wat de exacte prijs is van jouw cursus.

Dag Peter

Bij deze wil ik jou ook met enige trots laten weten dat ik geslaagd ben voor statistiek. Ik behaalde een 13 en ben daar best wel trots op. Als je weet dat ik nooit meer behaalde dan een 5 is dit een geweldige sprong. Maar eerlijk zonder jouw lessen was me dit nooit gelukt. Ik wil je bij deze nogmaals oprecht bedanken.

Je hebt er alvast een fan bij😉

Groetjes

student schakel PSW