Betreffende onze heel scherpe prijzen

  • Voor elke cursus hebben wij een vaste prijs met inbegrepen : de volledige cursus zoals door ons gedoceerd, alle individuele afspraken die men wenst en de mogelijkheid om bij een eventuele tweede zittijd de vakantiecursus te volgen tegen een sterk verminderde prijs.
  • Elke cursus omvat 40 tot 60 lesuren afhankelijk van de moeilijkheidsgraad en de omvang van het vak. Onze prijzen liggen tussen 10 Euro en 15 Euro per uur (excl. 21% BTW) en we zijn daarbij veruit de goedkoopste in heel België.
  • Voor de begeleiding in tweede zittijd (ongeveer 25 lesuren per cursus) rekenen we 20 euro per uur (excl. 21% BTW). Maar ook dan zijn er cursussen die we aanbieden tegen 10 euro per uur (excl. 21% BTW).
  • Neem gerust contact op om te weten wat de exacte prijs is van jouw cursus.

Medaxis is inderdaad studiebegeleiding. Ik heb het zelf zes jaar geleden gevolgd voor het vak economie, en drie jaar geleden ook nog eens voor boekhouden.

Ze baseren zich daar op jouw cursus zoals die door jouw prof gegeven wordt, en leggen alles duidelijk uit. Ze doen het ondertussen al bijna twintig jaar, dus ze weten echt wel waaraan en waaraf. Je volgt les in een “klasgroepje” en kan ook altijd individueel nog extra uitleg vragen. Ze geven ook veel tips voor het examen en tips voor het werkje dat je moet maken.

Je moet het examen uiteraard nog altijd wel zelf doen, maar je krijgt het allemaal op een duidelijke manier uitgelegd, waardoor je op de duur zelfs plezier krijgt in het vak in kwestie.

Ik ben er zelf enorm goed mee geweest, en ik kan het alleen maar iedereen aanraden.

Hier op het forum heeft xxx ook medaxis gevolgd, dus voor meer informatie kan je ook altijd bij hem terecht. Of bij mij natuurlijk, maar ik kom hier niet zo vaak.

Gevonden op internet