Betreffende onze heel scherpe prijzen

  • Voor elke cursus hebben wij een vaste prijs.
  • Elke cursus in eerste zittijd omvat 40 tot 60 lesuren afhankelijk van de moeilijkheidsgraad en de omvang van het vak. Onze prijzen liggen tussen 10 Euro en 15 Euro per uur (excl. 21% BTW) en we zijn voor kwaliteitslessen veruit de goedkoopste in heel België.
  • Voor de begeleiding in tweede zittijd hebben we ook zeer interessante prijzen : gaande van 300 euro (inclusief BTW) tot cursussen die je volledig gratis kan volgen. Nergens vind/vond je scherpere prijzen !!

Beste

Ik ben verheugd u te melden dat ik na het volgen van een medaxiscursus boekhouden in augustus geslaagd ben en dus nu in mijn masterjaar zit.

Het schriftelijk was zoals u voorzien had en het mondeling ging ook naar wens doordat de medaxiscursus zo nauw aansloot bij het werkelijke examen.
Het deel dat we niet behandelden (IAS,Venn. boekhouden, fusies en consolidaties) ging een pak minder, maar door mijn medaxisdeel werd dit goedgemaakt.

Mijn uitslag was 11/20, wat ik nooit verwacht had bij aanvang van de zomervakantie.

Hartelijk dank.
xxx

student schakeljaar Handelswetenschappen LESSIUS