Begeleiding voor 2° zittijd

  • Tijdens de vakantiemaanden in de zomer organiseert Medaxis ook bijlessen, deze behandelen de belangrijkste topics van de cursus en de meest gestelde examenvragen uit het verleden.
  • In ongeveer 24 lesuren (4 uur per dag gedurende 6 dagen : van maandag tot en met zaterdag) trachten wij de studenten voor te bereiden op hun tweede zittijd voor een bepaald vak. Elke week komt er een ander vak aan bod. De planning kan vanaf juni worden opgevraagd (of staat op de ‘home’-pagina).

Dag Peter, Joris en Guido,
Eerst en vooral wil ik even laten weten dat ik voor KBM een mooie 13/20 heb behaald. Voor het groepswerk behaalden we 66/70. Hiervoor wil ik Peter bedanken aangezien de goede bijlessen van KBM zeker een grote bijdrage aan geleverd hebben aan mijn mooie eindscore.
Ondertussen is de tijd gevlogen en heb ik alle vakken die gedoceerd worden bij Medaxis achter de rug. Daarom wil ik je nogmaals heel hard bedanken voor alle zeer boeiende, heldere en interessante bijlessen die ik bij jullie heb gevolgd. Zonder Medaxis had ik dit parcours zeker niet even vlekkeloos kunnen afleggen. Bijles volgen is niet altijd leuk, maar naar Medaxis komen vond ik niet erg aangezien ik steeds inzag dat dit zeer nuttig voor mij was. Ik zal het dan ook aan iedereen blijven aanraden.
Zie hier nog eens een overzicht van mijn scores van de vakken die ik bij Medaxis volgde:

– Accountancy 12 (tweede zit)
– Wiskunde 11
– Micro 11
– Macro 12
– KBM 13

Bedankt voor alles en tot ziens,

bachelorstudent TEW