Begeleiding voor 2° zittijd

  • Tijdens de vakantiemaanden in de zomer organiseert Medaxis ook bijlessen, deze behandelen de belangrijkste topics van de cursus en de meest gestelde examenvragen uit het verleden.
  • In ongeveer 24 lesuren (4 uur per dag gedurende 6 dagen : van maandag tot en met zaterdag) trachten wij de studenten voor te bereiden op hun tweede zittijd voor een bepaald vak. Elke week komt er een ander vak aan bod. De planning kan vanaf juni worden opgevraagd.

Dag Peter

Bij deze wil ik jou ook met enige trots laten weten dat ik geslaagd ben voor statistiek. Ik behaalde een 13 en ben daar best wel trots op. Als je weet dat ik nooit meer behaalde dan een 5 is dit een geweldige sprong. Maar eerlijk zonder jouw lessen was me dit nooit gelukt. Ik wil je bij deze nogmaals oprecht bedanken.

Je hebt er alvast een fan bij😉

Groetjes

student schakel PSW