Begeleiding voor 2° zittijd

  • Tijdens de vakantiemaanden in de zomer organiseert Medaxis ook bijlessen, deze behandelen de belangrijkste topics van de cursus en de meest gestelde examenvragen uit het verleden.
  • In ongeveer 24 lesuren (4 uur per dag gedurende 6 dagen : van maandag tot en met zaterdag) trachten wij de studenten voor te bereiden op hun tweede zittijd voor een bepaald vak. Elke week komt er een ander vak aan bod. De planning kan vanaf juni worden opgevraagd.

Beste Peter,

Ik sleurde statistiek al 3 jaar mee in mijn vakkenpakket. Dit was de 6e keer dat ik het examen aflegde (tevens ook het enige herexamen dat ik ooit had aan de universiteit). Eerdere bijlessen bij andere tutorbureaus deden mijn cijfer van een 4 naar een 6 gaan, maar nooit hoger dan dat. Ik was stilaan wanhopig geworden en vreesde mijn diploma niet te behalen door dit vak. Dankzij jouw hulp en andere methodieken ben ik niet alleen geslaagd voor dit vak, maar ook nog eens met een 13 op 20! Ik kan je hiervoor niet genoeg bedanken! Merci!

Groetjes,

studente schakel PSW