Begeleiding voor 2° zittijd

  • Tijdens de vakantiemaanden in de zomer organiseert Medaxis ook bijlessen, deze behandelen de belangrijkste topics van de cursus en de meest gestelde examenvragen uit het verleden.
  • In ongeveer 24 lesuren (4 uur per dag gedurende 6 dagen : van maandag tot en met zaterdag) trachten wij de studenten voor te bereiden op hun tweede zittijd voor een bepaald vak. Elke week komt er een ander vak aan bod. De planning kan vanaf juni worden opgevraagd (of staat op de ‘home’-pagina).

Beste,

Ik ben op de vakken die ik bij jullie gevolgd heb geslaagd. Ik ben heel blij. Boekhouden heb ik een 15 behaald (vorig jaar een 7) en statistiek heb ik een 10 (vorig jaar een 5). Ik ben geslaagd in het eerste jaar. In bachelor 2 had ik enkel een buis voor informatiemanagement. Volgend academiejaar kom ik mij terug inschrijven. Ik wens jullie een fijne vakantie en alvast bedankt.

studente 1° Bachelor handelswetenschappen Lessius