Begeleiding voor 2° zittijd

  • Tijdens de vakantiemaanden in de zomer organiseert Medaxis ook bijlessen, deze behandelen de belangrijkste topics van de cursus en de meest gestelde examenvragen uit het verleden.
  • In ongeveer 24 lesuren (4 uur per dag gedurende 6 dagen : van maandag tot en met zaterdag) trachten wij de studenten voor te bereiden op hun tweede zittijd voor een bepaald vak. Elke week komt er een ander vak aan bod. De planning kan vanaf juni worden opgevraagd (of staat op de ‘home’-pagina).

Dag Joris en Peter,

Ik ben geslaagd voor alle opleidingsonderdelen. Ik mag dus genieten van mijn vakantie.
Voor economie heb ik een 15 en voor statistiek een 12 ! Goed hé ?
Jullie hebben mij zeer goed geholpen. Naast economie en statistiek heb ik geleerd hoe ik in het algemeen moet studeren, hoe ik eraan moet beginnen, de hoofdzaken en de bijzaken van elkaar te onderscheiden en de belangrijkste is dat ik na de lessen veel zelfvertrouwen kreeg, ah nog iets, deze jaar heb ik dankzij jullie goed gelachen, de lessen waren echt leuk !
Bedankt voor alles !!!!!!!!

Groetjes
xxx

studente 1° Bachelor CW