Begeleiding voor 2° zittijd

  • Tijdens de vakantiemaanden in de zomer organiseert Medaxis ook bijlessen, deze behandelen de belangrijkste topics van de cursus en de meest gestelde examenvragen uit het verleden.
  • In ongeveer 24 lesuren (4 uur per dag gedurende 6 dagen : van maandag tot en met zaterdag) trachten wij de studenten voor te bereiden op hun tweede zittijd voor een bepaald vak. Elke week komt er een ander vak aan bod. De planning kan vanaf juni worden opgevraagd (of staat op de ‘home’-pagina).

Dag Joris!

Ik ben heeeel blij om u te kunnen melden dat ik erdoor ben voor economie!! Ik heb een elf.
Geen superpunt, maar ik ben er ongelooflijk blij mee!
Heel, heel erg bedankt voor alle hulp doorheen het jaar, en in de tweede zit. Zonder uw inspanningen en hulp was ik er zeker nooit geraakt.

Vele groeten,
xxx

studente 1° Bachelor CW